google-site-verification=FZ1QjJ8jCW5_jC6ka6819ltU12FPZXDHxd8R40g-bH8
 

ZALM

Graanvrij hondenvoer Nature dog food Eend
Nature Dog Food hondenvoer met eend

Consumentadviesprijs
12kg: €65,99

Consumentadviesprijs
1,4kg: €11,75

*Vernieuwde en verbeterde receptuur*

De receptuur van de brokken is onder de loep genomen en aangepast. De huidige brok was van 2016. In de tussentijd zijn er weer nieuwe inzichten en technieken ontwikkeld waardoor ook deze brok een vernieuwing heeft ondergaan. De essentie en de eigenschappen van de brok zijn gelijk geleven maar naar onze mening is dit een betere, meer moderne en meer complete brok. Lees verder voor een overzicht van de veranderingen.

Hypoallergeen hondenvoer met zalm

Nature Dog Food is een krokante brok voor volwassen honden met alleen zalm (mono-proteïne) als dierlijke eiwitbron. Zoals u van een premium, graanvrij & hypoallergeen hondenvoer mag verwachten bevat Nature Dog Food geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Daarnaast bevat Nature Dog Food geen sojaproducten, gmo's, rijst, maïs of lactose. Door de toevoeging van alleen natuurlijke tocopherolen, vitamine C, vitamine E en rozemarijn kunnen wij onze Nature Dog Food goed bewaren en erop toezien dat u alleen de hoogste kwaliteit brokken aan uw hond geeft.

Graanvrij


Nature Dog Food Zalm bevat geen granen, maïs of andere gluten bevattende stoffen. Dit maakt Nature Dog Food tot de beste voeding voor honden met een glutenintolerantie. Als bron van koolhydraten worden vaak granen gebruikt. In Nature Dog Food is bewust gekozen voor aardappel en tapioca. Aardappel en tapioca worden goed verdragen door de hond en bieden veel goede voedingsstoffen.
Hoog vleesgehalte Single Protein - 52% zalm


De brokken hebben een zeer hoge acceptatie door het hoge vleesgehalte van 52%. Door het gebruik van slecht één dierlijk eiwit (monoproteïne) is Nature Dog Food voor honden met gevoelige maag- en darmen een uitstekende keuze.
Hypoallergeen, FOS, MOS & Gecheleerde Mineralen


Geen granen en een hoog vlees percentage maken Nature Dog Food zeer licht verteerbaar, wat weer goede en stevige ontlasting geeft. De goede toevoegingen van FOS (Fructo-oligosachariden en MOS (manno-oligosachariden) dragen bij aan de bacteriële balans in de darmen van uw hond. Doordat wij gebruik maken van sléchts één soort dierlijk eiwit (zalm) en het voer geen granen bevat is het hondenvoer hypoallergeen. Door in Nature Dog Food gecheleerde mineralen te gebruiken kan de hond de mineralen en sporenelementen beter opnemen dan bij niet gecheleerde mineralen die meestal in hondenvoeding zijn gebruikt. Biotine, Zink en Omega-3 & Omega-6 dragen bij aan de ontwikkeling van huid en vacht van de hond.
Hoogwaardige eiwitten, glucosamine, L-Carnitine & Algen


Hoogwaardige eiwitten De eiwitten in de zalm dragen bij aan een goede spieropbouw bij uw hond. Eiwitten afkomstig van zalm behoren tot de best opneembare eiwitten voor de hond. De vacht van uw hond krijgt glans van de Omega-3 vetzuren. Deze omega vetzuren zijn van nature rijkelijk aanwezig in zalm. Glucosamine & Chondroïtine | Ondersteunt de gewrichten van de hond. Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel | Natuurlijke bron van Glucosamine en Chondroïtinesulfaat. L-Carnitine | Helpt de afzetting van vet in weefsels te verminderen. Gedroogde Algen | Bron van vitaminen, mineralen, essentiele vetzuren, natuurlijke anti-oxidanten, polysachariden, wateroplosbare vezels en bioactieve componenten.
Ingrediënten & Analyse


Verse zalm (30%), Zalmmeel (20%), Aardappel (14,6%), Tapioca, Erwten, Bietenpulp, Gezuiverd kippenvet, Gehydroliseerd zalmeiwit (2%), Rozemarijn (0,3%), Munt (0,3%), Paardenbloem (0,3%), Mineralen, Cranberry (0,1%), FOS (Inuline uit witlof) (0,1%), MOS (0,1%), Glucosamine, Chrondroïtine sulfaat, Gedroogde Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel (Perna Canaliculus), Mojave Yucca, Gedroogde Algen (Ascophyllum Nodosum), Natuurlijke tocopherolen Gezondheid bevorderende toevoegingen per kg:
Vitaminen & pro-Vitaminen Vitamine A 21.000 Ul
Vitamine D3 1.500 Ul
Vitamine E400 mg
Vitamine B1 12,0 mg
Vitamine B2 14,0 mg
Vitamine B6 12,0 mg
Vitamine B12 0,15 mg
Vitamine K3 1,00 mg
Vitamine C50 mg
Foliumzuur1,00 mg
Calcium D-Pantothenaat20 mg
Biotine0,50 mg
Niacine25 mg
Choline Chloride2.401 mg
L-carnitine50 mg

Sporenelementen
Jodium2,00 mg
Koper (Koper sulfaat pentahydraat)6,40 mg
Koper (Koper chelaat)3,20 mg
Mangaan25,40 mg
Zink (Zink sulfaat monohydraat)75,0 mg
Zink (Zink chelaat)25,0 mg
Geseleniseerd gist (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060)0,05 mg

Aminozuren & overigeTocopherolen (extracten uit plantaardige oliën)1.000 mg Analyse: voedingswaarde per 100gram
Energie: 380kCal/ 100g
Ruw eiwit: 28g
Ruwe olie en vetten: 16,5g
Ruwe vezels: 3,5g
Ruwe as: 7,9g
Calcium: 2,00g
Fosfor: 1,2g
Omega 6: 4,12g
Omega 3: 1,50g
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Hoeveel voer moet ik mijn hond geven? - Een veelgestelde vraag!
Dit is onder andere afhankelijk van bijvoorbeeld het gewicht van uw hond of hoe actief en hoe oud de hond is.
Daarom doen wij alleen een aanbeveling qua hoeveelheid brokken u uw hond dient te voeren.
U kunt hier altijd van afwijken als blijkt dat uw hond meer of minder brokken nodig heeft.
Gewicht van de hond: Aantal gram per dag:
1 - 5 kg
5 - 10kg
10 - 20 kg
20 - 30 kg
30 - 40 kg
40 - 50 kg 50 - 60 kg 60 - 70 kg 70 - 80 kg Uiteraard adviseren wij u graag over te geven hoeveelheid brokken. Wij bekijken dit graag met u per hond afhankelijk. Zorg er voor dat u hond altijd de beschikking heeft over voldoende, vers drinkwater.
Verpakkingsgrootte


Verkrijgbaar in twee verpakkingen 1,4kg & 12kg. De kleinverpakking van 1,4 is verpakt in een handige hersluitbare emmer. De 12kg wordt geleverd in een niet lichtdoorlatende zak.
*Vernieuwde en verbeterde receptuur*


De essentie van het recept is hetzelfde gebleven, zo blijft het ten eerste een volledig diervoeder. Nature Dog Food Zalm is een licht verteerbaar, hypoallergeen hondenvoer met hoge accepatie geschikt voor volwassen honden. Het enige dierlijke eiwit dat is gebruikt is zalm en uiteraard is het recept volledig graanvrij. Het vleesgehalte is verhoogd naar 52% in plaats van 50%. De brokken bevatten nu 30% verse zalm, 20% zalmmeel en 2% gehydroliseerd zalmeiwit. Er zijn nog meer nieuwe ingrediënten in de receptuur opgenomen die goed zijn voor de hond zoals rozemarijn, cranberry/ veenbes, paardenbloem, groenlipmosselextract, gedroogde algen, yucca en glucosamine en chrondroïtine. Ook nieuw zijn de gecheleerde mineralen koper en zink en de organische selenium. Er is in de nieuwe receptuur afscheid genomen van de zoete aardappel en deze is geheel vervangen door de reguliere aardappel. Het voordeel hiervan is dat de gewone aardappel minder vet en iets minder koolhydraten bevat dan zoete aardappel. Aardappelen bevatten ook iets meer eiwit. Dit zijn de grootste aanpassingen: Toename ruw eiwit: 26% --> 28% Toename vet: 14% --> 16,5% Toename energie per kg: 3450 Kcal --> 3800 Kcal Aardappel & Tapioca in plaats van zoete aardappel Nieuwe ingrediënten: Munt, Paardebloem, Glucosamine, Chondroïtine, Gedroogde groenlipmosselextract Yucca, Gedroogde Algen, Gecheleerde mineralen (Koper en Zink), Biotine, Organische vorm van Selenium, L-Carnitine, Mojave Yucca Ingrediënten er uit: Lijnzaad (gaat oxideren, wordt ranzig), Zoete aardappel, Asperge Op natuurlijke wijze geconserveerd met tocopherolen, vitamine C&E en rozemarijn Volledig diervoeder Verkrijgbaar in 12 kg en 1,4 kg kleinverpakking

Graanvrije hondenbrokken Nature dog food Eend kleinverpakking

Consumentadviesprijs 1,4 kg: €11,75

Graanvrij hondenvoer Nature dog food Eend

Consumentadviesprijs 12 kg: €65,99

De varianten Nature Dog Food droogvoer