google-site-verification=FZ1QjJ8jCW5_jC6ka6819ltU12FPZXDHxd8R40g-bH8
 

KALKOEN

Graanvrij hondenvoer Nature dog food Eend
Nature Dog Food hondenvoer met eend

Consumentadviesprijs
12kg: €65,99

Consumentadviesprijs
1,4kg: €11,75

Hypoallergeen hondenvoer met kalkoen

Nature Dog Food is een krokante brok voor volwassen honden met alleen kalkoen (mono-proteïne) als dierlijke eiwitbron. Zoals u van een premium, graanvrij & hypoallergeen hondenvoer mag verwachten bevat Nature Dog Food geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Daarnaast bevat Nature Dog Food geen sojaproducten, gmo's, rijst, maïs of lactose. Door de toevoeging van alleen natuurlijke tocopherolen (vitamine C, vitamine E) en organisch selenium kunnen wij onze Nature Dog Food goed bewaren en erop toezien dat u alleen de hoogste kwaliteit brokken aan uw hond geeft.

Graanvrije Hondenbrokken


Nature Dog Food Kalkoen bevat geen granen, maïs of andere gluten bevattende stoffen. Dit maakt Nature Dog Food tot de beste voeding voor honden met een glutenintolerantie. Als bron van koolhydraten worden vaak granen gebruikt. In Nature Dog Food is bewust gekozen voor aardappel en tapioca. Aardappel en tapioca worden goed verdragen door de hond en bieden veel goede voedingsstoffen.
1 dierlijk eiwit: mono proteïne hondenvoer - 50% kalkoenvlees


Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw hond de brokken met smaak eet! In ons hondenvoer is daarom veel vlees en alleen vlees van goede kwaliteit gebruikt. Wij nemen met minder geen genoegen, daarom zit er maar liefst 50% kalkoen in Nature Dog Food Kalkoen. In deze brokken is kalkoen de enige dierlijke eiwitbron, een voer op basis van een mono proteïne. U zult daarom geen ander dierlijk eiwit aantreffen in Nature Dog Food Kalkoen.
Licht verteerbaar & hypoallergeen


Geen granen en een hoog vlees percentage maken Nature Dog Food zeer licht verteerbaar, wat weer goede en stevige ontlasting geeft. De goede toevoegingen van FOS (Fructo-oligosachariden en MOS (manno-oligosachariden) dragen bij aan de bacteriële balans in de darmen van uw hond. Doordat wij gebruik maken van sléchts één soort dierlijk eiwit (eend) en het voer geen granen bevat is het hondenvoer hypoallergeen. Door in Nature Dog Food gecheleerde mineralen te gebruiken kan de hond de mineralen en sporenelementen beter opnemen dan bij niet gecheleerde mineralen die meestal in hondenvoeding zijn gebruikt.
Hoogwaardige eiwitten


De eiwitten in het kalkoenvlees dragen bij aan een goede spieropbouw van uw hond en bovendien is kalkoen rijk aan vitaminen en mineralen.
Zo bevat Kalkoen van nature onder andere vitamine A, B1, B2, B6, B11, B12, vitamine C en vitamine D. Mineralen als natrium, kalium, fosfor, calcium, ijzer, magnesium, koper en zink zijn van nature aanwezig in kalkoenvlees
Ingrediënten & Analyse


Gezondheid bevorderende toevoegingen per kg:
Vitaminen:
Sporenelementen: Gecheleerde mineralen
Analyse: voedingswaarde per 100gram Energie: kCal/ 100g
Ruw eiwit: g
Ruwe olie en vetten: g
Ruwe vezels: g
Ruwe as: g
Calcium: g
Fosfor: g
Omega 6: g
Omega 3: g
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Hoeveel voer moet ik mijn hond geven? - Een veelgestelde vraag!
Dit is onder andere afhankelijk van bijvoorbeeld het gewicht van uw hond of hoe actief en hoe oud de hond is.
Daarom doen wij alleen een aanbeveling qua hoeveelheid brokken u uw hond dient te voeren.
U kunt hier altijd van afwijken als blijkt dat uw hond meer of minder brokken nodig heeft.
Gewicht van de hond: Aantal gram per dag:
1 - 5 kg
5 - 10kg
10 - 20 kg
20 - 30 kg
30 - 40 kg
40 - 50 kg 50 - 60 kg 60 - 70 kg 70 - 80 kg Uiteraard adviseren wij u graag over te geven hoeveelheid brokken. Wij bekijken dit graag met u per hond afhankelijk. Zorg er voor dat u hond altijd de beschikking heeft over voldoende, vers drinkwater.
Verpakkingsgrootte


Verkrijgbaar in twee verpakkingen 1,4kg & 12kg. De kleinverpakking van 1,4 is verpakt in een handige hersluitbare emmer. De 12kg wordt geleverd in een niet lichtdoorlatende zak.

Graanvrije hondenbrokken Nature dog food Eend kleinverpakking
Graanvrij hondenvoer Nature dog food Eend

Consumentadviesprijs 1,4 kg: €11,75

Consumentadviesprijs 12 kg: €65,99

De varianten Nature Dog Food droogvoer