google-site-verification=FZ1QjJ8jCW5_jC6ka6819ltU12FPZXDHxd8R40g-bH8
 

KIP | PUPPY

Graanvrij hondenvoer Nature dog food Eend
Nature Dog Food hondenvoer met eend

Consumentadviesprijs
12kg: €65,99

Consumentadviesprijs
1,4kg: €11,75

Graanvrij puppyvoer met kip

Nature Dog Food is een krokante brok voor pups met alleen kip (mono-proteïne) als dierlijke eiwitbron. Uiteraard is dit een volledig diervoeder en bevat het alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft om gezond en evenwichtig op te groeien. Zoals u van een premium, graanvrij & hypoallergeen hondenvoer mag verwachten bevat Nature Dog Food geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Daarnaast bevat Nature Dog Food geen sojaproducten, gmo's, rijst, maïs of lactose. Door de toevoeging van alleen natuurlijke tocopherolen (vitamine C, vitamine E) en organisch selenium kunnen wij onze Nature Dog Food goed bewaren en erop toezien dat u alleen de hoogste kwaliteit brokken aan uw pup geeft.
De verhouding Calcium/Fosfor in deze puppybrok is 1.5

Graanvrij Puppyvoer


Nature Dog Food Kip Puppyvoer bevat geen granen, maïs of andere gluten bevattende stoffen. Dit maakt Nature Dog Food tot de beste voeding voor pups met een glutenintolerantie. Als bron van koolhydraten worden vaak granen gebruikt. In Nature Dog Food is bewust gekozen voor aardappel en tapioca. Aardappel en tapioca worden goed verdragen door de hond en bieden veel goede voedingsstoffen.
1 dierlijk eiwit: mono proteïne hondenvoer - 56% kippenvlees


Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw pup de brokjes met smaak eet! In ons pupvoer is daarom veel vlees en alleen vlees van goede kwaliteit gebruikt. Wij nemen met minder geen genoegen, daarom zit er maar liefst 56% kip in Nature Dog Food Kip Puppyvoer. In deze brokken is kip de enige dierlijke eiwitbron, een voer op basis van een mono proteïne. U zult daarom geen ander dierlijk eiwit aantreffen in Nature Dog Food Kip Puppyvoer.
Licht verteerbaar & hypoallergeen


Geen granen en een hoog vlees percentage maken Nature Dog Food zeer licht verteerbaar, wat weer goede en stevige ontlasting geeft. De goede toevoegingen van FOS (Fructo-oligosachariden en MOS (manno-oligosachariden) dragen bij aan de bacteriële balans in de darmen van uw hond. Doordat wij gebruik maken van sléchts één soort dierlijk eiwit (eend) en het voer geen granen bevat is het hondenvoer hypoallergeen. Door in Nature Dog Food gecheleerde mineralen te gebruiken kan de hond de mineralen en sporenelementen beter opnemen dan bij niet gecheleerde mineralen die meestal in hondenvoeding zijn gebruikt.
Hoogwaardige eiwitten & Gecheleerde mineralen


De eiwitten in de eend zorgen voor een goede spieropbouw van uw hond. Eend is rijk aan aminovetzuren zoals Omega-6 en vitaminen en mineralen. Zo bevat eend van nature onder andere vitamine A, B1, B2, B6, B11 en vitamine B12. Een deel van de mineralen worden aangeboden in gecheleerde vorm. Deze vorm van mineralen zijn beter opneembaar voor het lichaam.
Ingrediënten & Analyse


Gezondheid bevorderende toevoegingen per kg:
Vitaminen:
Sporenelementen: Gecheleerde mineralen
Analyse: voedingswaarde per 100gram Energie: kCal/ 100g
Ruw eiwit: g
Ruwe olie en vetten: g
Ruwe vezels: g
Ruwe as: g
Calcium: g
Fosfor: g
Omega 6: g
Omega 3: g
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Hoeveel voer moet ik mijn hond geven? - Een veelgestelde vraag!
Dit is onder andere afhankelijk van bijvoorbeeld het gewicht van uw hond of hoe actief en hoe oud de hond is.
Daarom doen wij alleen een aanbeveling qua hoeveelheid brokken u uw hond dient te voeren.
U kunt hier altijd van afwijken als blijkt dat uw hond meer of minder brokken nodig heeft.
Gewicht van de hond: Aantal gram per dag:
1 - 5 kg
5 - 10kg
10 - 20 kg
20 - 30 kg
30 - 40 kg
40 - 50 kg 50 - 60 kg 60 - 70 kg 70 - 80 kg Uiteraard adviseren wij u graag over te geven hoeveelheid brokken. Wij bekijken dit graag met u per hond afhankelijk. Zorg er voor dat u hond altijd de beschikking heeft over voldoende, vers drinkwater.
Verpakkingsgrootte


Verkrijgbaar in twee verpakkingen 1,4kg & 12kg. De kleinverpakking van 1,4 is verpakt in een handige hersluitbare emmer. De 12kg wordt geleverd in een niet lichtdoorlatende zak.

Graanvrije hondenbrokken Nature dog food Eend kleinverpakking
Graanvrij hondenvoer Nature dog food Eend

Consumentadviesprijs 1,4 kg: €11,75

Consumentadviesprijs 12 kg: €65,99

De varianten Nature Dog Food droogvoer