google-site-verification=FZ1QjJ8jCW5_jC6ka6819ltU12FPZXDHxd8R40g-bH8
 

Aanvullende informatie over Nature Dog Food

De hondenvoeding van Nature Dog Food is met trots en het oog op de hoogst mogelijk kwaliteit voor uw hond gemaakt. Bent u benieuwd naar het complete verhaal achter Nature Dog Food? Lees dan verder op de pagina "Het idee achter: Nature Dog Food"

De ingrediënten

Welke ingrediënten gebruiken ze om hondenvoer mee te maken? En wat zit er in kattenvoer? Veelgestelde vragen. Heeft u daar wel eens over nagedacht? Wij zijn open en transparant over de door ons gebruikte ingrediënten. U kunt uitgebreide informatie over alle ingrediënten rustig nalezen op de pagina met de ingrediëntenlijst. Lees meer..

Wist je dat: onze brokken per variant maar één dierlijke bron van eiwit hebben?

Per variant van de brokken slechts één soort dierlijk eiwit bevat? 

Als er "Eend" op de verpakking staat, dan is dit het enige soort dierlijk eiwit in de brokken. Wist u dat men dit ook wel "mono-proteïne" noemt en bij uitstek geschikt is voor honden die bepaalde dierlijke eiwitten niet verdragen. 

Wist je dat: wij geen granen gebruiken?

In zowel de brokken en ons natvoer gebruiken wij geen granen of gluten. Nature Dog Food en Nature Cat Food zijn volledig granen- en glutenvrij. Als bron van koolhydraten gebruiken wij voor de brokken bijvoorbeeld zoete aardappel.

Wist je dat: Nature Dog Food onderdeel van een écht familiebedrijf is?

Nature Dog Food is onderdeel van Sana-Vesta, een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar bestaat.

Ooit begonnen met slechts één product, Sanofor Veendrenkstof. Kent u dit product? Het is mede door dit product dat Nature Dog Food en Nature Cat Food zijn ontstaan. En weet u wat? Dit product is er nog steeds in exact dezelfde samenstelling.

Geen grote multinational maar een kleine firma gericht op het bieden van kwaliteit en tevreden klanten. 

Vanuit Eelde versturen wij onder andere Nature Dog Food door heel Nederland en België. Wilt u weten waar u Nature Dog Food of Nature Cat Food producten kunt vinden? Kijk dan in onze "storelocator".

Wist je dat: wij graag iets terugdoen voor de natuur

We genieten samen met onze honden vaak van de natuur. Heerlijke lange wandelingen door bossen, heidevelden en landerijen.

Daarnaast halen wij ook veel uit de natuur en daar zijn wij dankbaar voor. Wij vinden het daarom belangrijk, om aan de natuur die ons zoveel geeft, iets terug te kunnen geven voor natuurbehoud. 

Nature Dog Food gaat daarom de samenwerking aan met Trees for All
Dit jaar doneren wij een startbedrag van €250,00 aan hun Smart-project in Bolivia.

Lees meer over dit project op: https://www.treesforall.nl/projecten/smart-forest/ 

Vanaf 2018 koppelen wij de verkoop van Nature Dog Food aan het te doneren bedrag. Wij hopen dat wij volgend jaar een grote donatie mogen doen aan dit mooie en speciale project!

Heeft u een eventueel andere goede suggesties? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Wij staan altijd open voor goede ideeën.

logo_treesfor_all
blikvoer voor honden van nature dog food