google-site-verification=FZ1QjJ8jCW5_jC6ka6819ltU12FPZXDHxd8R40g-bH8
top of page

Het idee achter Nature Dog Food Hondenbrokken & Natvoer

​Nature Dog Food is ontstaan vanuit de gedachte om honden van alle rassen en groottes een kwalitatief hoogwaardige graanvrije krokante hondenvoeding te bieden gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten, één dierlijk eiwit per variant en zonder kunstmatige toevoegingen.

 

Nature Dog Food is zodoende vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen en kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Wat wij ook niet toevoegen aan onze voeding is suiker of zout. Dit geldt voor al onze producten.


Hypoallergeen hondenvoer voor honden met een gevoelige maag- en of darmstelsel

De krokante hondenbrokken en het natvoer van Nature Dog Food zijn 100% graanvrij en kan als "sensitive" hondenvoeding worden gezien.

Onze brokken zijn daarnaast gemaakt met slecht één soort dierlijk eiwit, dit noemt men ook wel mono-proteïne of single animal protein hondenvoer. Perfect voor honden die bepaalde dierlijke eiwitten niet verdragen.

Daarnaast zijn zowel onze brokken als ons natvoer vrij van soja, melk of mais producten.

De goede toevoegingen van FOS (Fructo-oligosachariden, 92mg/kg) met prebiotische werking en MOS (manno-oligosachariden, 23mg/kg) met probiotische werking dragen bij aan de bacteriële balans in de maag en darmen van uw hond.​


Eiwitallergiën bij honden

Als uw hond een eiwitallergie heeft dan weet u dat lang niet ieder hondenvoer, brok of natvoer geschikt is voor uw hond. Onze brokken zijn gemaakt met zogenoemde "mono-proteïnen". Dit wil zeggen dat er maar één soort dierlijk eiwit is gebruikt in de brokken van uw hond. Sowieso staan de gebruikte bronnen van het vlees in het geval van het natvoer nadrukkelijk vermeld op het etiket. Zo weet u altijd wat er in het voer van uw hond zit.


Honden die moeilijk cq. traag eten

Sommige honden zijn meer kieskeurig dan anderen. Nature Dog Food hondenvoer is gemaakt vanuit de gedachte dat de hond het ook daadwerkelijk heel erg lekker moet vinden. Dit is de reden dat wij veel vers vlees in onze brokken en natvoer hebben gedaan. Wij zien veel honden ontzettend genieten van Nature Dog Food - een goed teken volgens ons.

Uw hond mee op vakantie

Als u uw hond vers vlees voert en op vakantie gaat dan is Nature Dog Food natvoer een ideale vervanger van vers vlees. Het natvoer is een compleet hondenvoer (gemaakt met 60% vlees) en bevat alle voedingsstoffen die een hond dagelijks nodig heeft. Zo hoeft u dus geen vers vlees mee te nemen - denk eens aan de geur in de caravan of auto.

Zorg voor de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten

Wij bepalen zelf welke ingrediënten er in Nature Dog Food brokken en natvoer gebruikt worden.

Hierdoor hebben wij invloed op zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de ingrediënten in onze hondenvoeding.

In overleg met deskundigen op het gebied van samenstelling is een volledige voeding ontworpen waar wij volledig achter staan en wat wij kennen.

Het resultaat is een complete hondenbrok die uitgebalanceerd, smaakvol en zonder kunstmatige toevoegingen met een gerust hart aan de hond kan worden gegeven.

Nature Dog Food Zalm 12KG
Nature Dog Food Eend 12KG
Nature Dog Food Kalkoen 12KG
Nature Dog Food Lam 12KG
bottom of page