google-site-verification=FZ1QjJ8jCW5_jC6ka6819ltU12FPZXDHxd8R40g-bH8
top of page

GEVRIESDROOGDE SNACKS VOOR HONDEN

snacks gemaakt van 100% vers vlees (mono proteine)

Klik op de kaart voor de verkooppunten van de snacks

Kaart verkooppunten snacks

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Vanaf nu verkrijgbaar in een nieuwe en recyclebare verpakking à 75 gram

Gevriesdroogde snacks voor honden

Nature Dog Food snacks zijn bijzonder, ze zijn namelijk gevriesdroogd. Hierdoor bevatten de snacks praktisch alle voedingsstoffen die van origine aanwezig zijn in het vlees. Bij andere bereidingstechnieken gaat veel van de voedingsstoffen verloren, bij het vriesdrogen niet.


Tijdens het vriesdrogen wordt het water uit het vlees onttrokken. Hierdoor verliest het veel van zijn oorspronkelijk volume en dus gewicht. De snacks zijn vederlicht maar toch rijk aan smaak en voedingsstoffen.

 

De snacks zijn buiten het snijden van het vlees en het proces van het vriesdrogen geheel onbewerkt. Het is een natuurlijk product, daarom verschillen de snacks soms van grootte en vorm.

 

De gevriesdroogde snacks zijn afhankelijk van de variant verkrijgbaar in verpakkingen van 75 gram.

 

100% vlees in 5 varianten

Aan het in de snacks gebruikte vlees wordt niks toegevoegd. Geen smaakstoffen, geen kleurstoffen en al helemaal geen conserveringsmiddelen - het is 100% vlees.

 

De structuur van het vlees zie je duidelijk als je de snacks van dichtbij bekijkt, dit komt doordat er geen gebruik wordt gemaakt van gemalen vlees maar van echte stukken vlees.

Duidelijke herkomst

Het vlees dat wij gebruiken in onze snacks is volledig afkomstig uit Europa (Duitsland, Polen). Ons hertenvlees is bijvoorbeeld afkomstig van wilde herten uit Polen.

Houdbaarheid

Door het vriesdrogen kunnen de snacks lang worden bewaard zonder kwaliteitsverlies. De snacks zijn minimaal twee jaar houdbaar na productie.

Verpakking

De snacks zijn verpakt in een hersluitbare en recyclebare verpakking.

Wilt u graag weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is? Gebruik onderstaande knop om naar een overzicht te gaan van alle Nature Dog Food verkoopadressen. U vindt hier de contactgegevens en websites die u nodig heeft om uw favoriete verkooppunt te vinden.

bottom of page