google-site-verification=FZ1QjJ8jCW5_jC6ka6819ltU12FPZXDHxd8R40g-bH8
 

Meer informatie aanvragen of verkooppunt worden van Nature Dog Food of Nature Cat Food

Heeft u interesse in Nature Dog Food of Nature Cat Food en wilt u graag weten of u verkooppunt kunt worden? Vanzelfsprekend heeft u hier een aantal vragen over. Wij hopen een aantal van deze vragen hieronder voor u te beantwoorden. Natuurlijk staan wij u graag persoonlijk te woord om vragen over onze producten en bijvoorbeeld voorwaarden te beantwoorden.

Kan ik verkooppunt van Nature Dog Food of Nature Cat Food worden?

Nature Dog Food en Nature Cat Food producten worden verkocht via de fysieke en online detailhandel, kennels/fokkers en particuliere verkopers. U zult onze producten echter niet vinden bij grote online discounters zoals Bitiba of Zooplus.

Als u ook detaillist, kennelhouder of particuliere verkoper bent dan kunt u onze producten verkopen. Wat de specifieke voorwaarden zijn om Nature Dog Food hondenvoeding en Nature Cat Food natvoer voor katten te verkopen vertellen wij u graag.

Wat voor verkoopondersteuning krijg ik als verkooppunt?

Uw klanten willen graag zien, voelen en ruiken wat voor product u verkoopt. Hierbij is het van belang dat u het product goed kan tonen aan de klant. Hiervoor krijgt u van ons - in het geval van de Nature Dog Food brokken - gratis samples tot uw beschikking. Deze kunt u gebruiken om de brokken te laten zien maar ook om mee te geven aan de klant om te proberen. We proberen hiermee de drempel zo laag mogelijk te maken voor uw klant om een nieuw voer te proberen.

Naast de samples krijgt u ook flyers met daarop informatie over de hondenbrokken en het natvoer voor zowel hond als kat. 

U krijgt een vermelding op deze website en de website van Sana-Vesta als verkooppunt met daarin indien van toepassing uw contactgegevens en adres van uw website.

Bij vragen over onze producten kunt u een snel antwoord verwachten, wij streven er naar om naast een premium product ook een premium service naar onze afnemers en diens klanten te verlenen. 

 

​Wat zijn de leveringsvoorwaarden en minimale afname?

Nature Dog Food hondenbrokken zijn per zak á 12kg of emmer á 1,4 kg los te bestellen. Voor het natvoer van Nature Dog Food en Nature Cat Food geldt dat u per tray á 6 blikjes kunt bestellen. Er is geen minimum bestelbedrag of minimum afname. ​

U betaalt bij bestellingen met een bestelbedrag lager dan €175,00 exclusief BTW, ongeacht de samenstelling of mix van de bestelling, €10,00 exclusief BTW aan verzendkosten. Bestellingen met een bestelbedrag vanaf €175,00 tot de €500,00 exclusief BTW berekenen wij €5,00. Bestellingen vanaf €500,00 worden franco geleverd.

Hoe kan ik meer informatie ontvangen of verkooppunt worden? 

Als u meer informatie wenst over Nature Dog Food of Nature Cat Food dan kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch of via de e-mail bereiken. Wij staan u graag te woord en sturen u graag nadere informatie toe. De meest eenvoudige manier van contact opnemen en verkooppunt worden is telefonisch op 050-3091505 of via onderstaande contactformulier. 

Voor grootverbruikers gelden eveneens speciale regelingen. Hierover kunt u meer informatie vinden op de pagina voor grootverbruikers.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij streven er naar om uw bericht binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Nature Dog Food & Nature Cat Food

Telefoonnummer: 050-309 15 05

E-mail: info@naturedogfood.nl

KvK-nummer: 70917280

Nature Dog Food hondenvoer en Nature Cat Food natvoer voor katten zijn merken van Sana-Vesta V.O.F.