google-site-verification=FZ1QjJ8jCW5_jC6ka6819ltU12FPZXDHxd8R40g-bH8
top of page

Verkooppunt worden

U kunt verkooppunt worden op de volgende manieren:

 

1. door op www.sanavestagroothandel.nl een account aanmaken. Dit is het B2B portaal van Sana-Vesta. Nadat u de registratie voltooid heeft zullen wij uw account verifiëren. Na goedkeuring krijgt u toegang tot de website en kunt u rechtstreeks online uw bestelling plaatsen.

2. door telefonisch contact op te nemen op 050-3091505 of via de e-mail op: sanavesta@sanavesta.nl

Wat voor verkoopondersteuning krijg ik als verkooppunt?

Samples
Binnenkort krijgt u van ons - in het geval van de Nature Dog Food brokken - gratis samples tot uw beschikking. Deze kunt u gebruiken om de brokken te laten zien maar ook om mee te geven aan de klant om te proberen. We proberen hiermee de drempel zo laag mogelijk te maken voor uw klant om een nieuw voer te proberen.

Flyers/Brochures

Naast de samples krijgt u ook flyers met daarop informatie over de hondenbrokken en het natvoer voor zowel hond als kat. 

Websitemeldingen
U krijgt een vermelding op deze website en de website van Sana-Vesta als verkooppunt met daarin indien van toepassing uw contactgegevens en adres van uw website.

Bij vragen over onze producten kunt u een snel antwoord verwachten, wij streven er naar om naast een premium product ook een premium service naar onze afnemers en diens klanten te verlenen. 

Veelgestelde vragen

Kan ik de producten per stuk bestellen?
Nature Dog Food hondenbrokken zijn per zak á 12kg of emmer á 1,4 kg los te bestellen. Voor het natvoer van Nature Dog Food en Nature Cat Food geldt dat u per tray á 6 blikjes kunt bestellen.


Is er een minimum bestelbedrag?
Er is geen minimum bestelbedrag of minimum afname. ​


Kan ik ook korting krijgen?

Bij betaling middels automatische incasso krijgt u staffelkorting daarnaast krijgt u bij afname van grotere hoeveelheden staffelkorting. Vraag naar de voorwaarden.


Wat zijn de verzendkosten?

U betaalt bij bestellingen met een bestelbedrag lager dan €175,00 exclusief BTW, ongeacht de samenstelling of mix van de bestelling, €10,00 exclusief BTW aan verzendkosten. Bestellingen met een bestelbedrag vanaf €175,00 tot de €500,00 exclusief BTW berekenen wij €5,00. Bestellingen vanaf €500,00 worden franco geleverd.

Hoe kan ik meer informatie krijgen over Nature Dog Food? 

Als u meer informatie wenst over Nature Dog Food of Nature Cat Food dan kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch of via de e-mail bereiken. Wij staan u graag te woord en sturen u graag nadere informatie toe. De meest eenvoudige manier van contact opnemen en verkooppunt worden is telefonisch op 050-3091505 of via onderstaande contactformulier. 

Voor grootverbruikers gelden eveneens speciale regelingen. Hierover kunt u meer informatie vinden op de pagina voor grootverbruikers.

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij streven er naar om uw bericht binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Nature Dog Food & Nature Cat Food

Telefoonnummer: 050-309 15 05

E-mail: info@naturedogfood.nl

KvK-nummer: 70917280

Nature Dog Food hondenvoer en Nature Cat Food natvoer voor katten zijn merken van Sana-Vesta V.O.F.

bottom of page