google-site-verification=FZ1QjJ8jCW5_jC6ka6819ltU12FPZXDHxd8R40g-bH8
 

Onze "pootafdruk" 

Wij zijn ons bewust van het feit dat wij veel van de natuur vragen, onder andere door de productie van onze voeders, het transport en de verpakkingen die wij gebruiken. Deze zaken zijn nou eenmaal wel nodig om onze producten, volgens voorschrift, bij u of uw dierenspeciaalzaak te brengen.
Vandaar dat wij in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen een samenwerking zijn aangegaan met TreesForAll.

 

Partnerschappen

Omdat wij vinden dat wij wel iets terug mogen doen voor de natuur zijn wij de samenwerking met Trees For All aangegaan in de vorm van een partnerschap. Net als een aantal andere grote bedrijven in Nederland zijn wij sponsor van een project. In dit project, genaamd Smart Forest planten wij bomen in Bolivia. Hierdoor doen we iets aan de ontbossing en we helpen en steunen bovendien de lokale bevolking.

Jaarlijks zullen wij een donatie doen, afhankelijk van de hoeveelheid verkochte Nature Dog Food graanvrij hondenvoer en Nature Cat Food producten in Nederland en België. De eerste donatie is gedaan, á €250.00,  -.
Wij hopen natuurlijk volgend jaar een nog veel mooiere donatie te kunnen doen. U kunt ons vinden op de pagina met partners van Trees For All.

Voor meer informatie over het project "Smart Forest" van Trees For All verwijzen wij u graag door naar de website van Trees For All.

logo_treesforall